Bejelentés


GYORS PÁLYÁZATÍRÁS Profi megoldások (nem csak) fiataloknak !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Továbbra is szükség van a Tanyafejlesztési Programra

ÚJ !

Miután tavasszal visszavontuk a bizalmunkat eljátszó és kellő szakértelemmel sem rendelkező pályázatíró Glonczi Csillától a megbízását, egy közeli, gyakorlott és kellő referenciákkal bíró, elsősorban mezőgazdasági pályázati specialista vállalkozást találtunk, akikkel legközelebb julius 2.-án konzultálunk részletesen a várhatóan hamarosan kiírásra kerülő Tanyafejlesztési Pályázat kapcsán.
Amint újabb információkhoz jutunk, azonnal értesítjük tisztelt megbízóinkat !

Jellegzetes földrajzi, építészeti, nyelvi, néprajzi és tájképi sajátosságai alapján a tanyás településrendszer a magyar nemzeti örökség és egyben az európai örökség részét képezi.

A Tanyafejlesztési Program kiemelt célja a tanyarendszer korszerű megújítása, valamint az ott élők helyzetének javítása, gazdálkodásának támogatása.A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint 2015 február 13-án aláírták a vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó Operatív Programokat, ezt követően már megjelenhetnek a 2015-2020-as pályázatok.

Az előterjesztéseket az Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság üléseinek menetrendjétől függően tárgyalják meg, illetve fogadják el. Ezt követően jelenhetnek meg az - egyes Operatív Programokhoz tartozó - éves fejlesztési keretek a Magyar Közlönyben, kormányhatározat formájában.

Újraindul a Tanyafejlesztési Program is : idén már ötödször írják ki a programot !

Tavaly a keretösszeg végül csupán 300 millió Ft volt, ezért idén jóval több lehet a nyertes pályázat is.

Hamarosan lehet majd pályázni, és több száz tanya kaphat akár több milliós támogatást is.

A támogatás egyebek mellett a gazdálkodáshoz szükséges gépek beszerzésére, az őshonos jószágokból álló állatállomány gyarapítására, az adott tájra jellemző növények vetőmagjának beszerzésére, gyümölcsfák telepítésére terjed ki. A pályázatok odaítélésénél ugyancsak jó esélyük lehet a kis- és mikrogazdaságok megerősödését célzó energetikai korszerűsítésre törekvő és a biogazdálkodást választó gazdáknak.

A nyertes pályázóknak a korábbi években a szerződéskötést követően 1 év állt rendelkezésre a megvalósításra, várhatóan ez most is így lesz.
***


A pályázathoz csatolandó dokumentumok várható listája -> KLIKK

Üzenetküldés
Kérdezz-felelek - mailodat megadni nefeledd :)

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!